Saturday, September 18, 2010

Meng'UPDATE' Blog yang dah bersawang

Berzaman rasanya mama tak update blog. Tak tau laa kenapa tapi kadang-kadang tu disebabkan masalah nak upload gambar yang ambil masa, smpai tertidur dibuatnya.. kadang-kadang pulak internet buat hal, kadang-kadang laptop buat hal tapi yang SELALU BUAT HAL.. si mamazieza sendiri laaa.. asyik takde mood semacam.

Okay, ni nak berjanji tak mau laa.. tp mama akan cuba untuk update sekerap mungkin blog-blog dan fotopages mama... huhuhu...

Nak pergi kursus menulis dengan Mamafami dan kursus ambil gambar dgn Mat Gebu.. haha.. agaknya lepas tu laju kot boleh update blog...

RE-UNION KEWANGAN USAHA BERSATU BERHAD/KEWANGAN BERSATU BERHAD










4 comments:

Kak Lin said...

Salam Mama....Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin....Byk Ke Sawangnya Ma?

kak ina kl said...

salam mama...sehat ker...apa khabar?

zarifah ex-KBB HQ said...

so mamazieza ni ex-KBB and opt for VSS ke? branch/HQ tahun berapa ya?

mamazieza said...

yer ex-KBB and ex-KUBB gak.. hahaha.. KUBB - HQ, KBB - Bworth.. tahun dah lupaaaaaaaaaa.. hehehe