Saturday, November 20, 2010

Bertemu MrsNor di Kota Bharu

Pada 18/11/2010 sempena AidilAdha di Kota Bharu, mama berkesempatan bertemu dengan MrsNor Wahid... Nak pergi pulak hari malam.. jalan di Kota Bharu mama tak berapa pasti.. tu dia.. 3 kali mama tawaf.. hahaha... akhirnya bertemu laa rumah agam MrsNor..

Selangkah mama masuk.. terpegun laa mama.. bagaikan masuk ke rumah Mat Salleh.. adusshhh.. kemas.. lawa dan JELITA LAAAA...















Lupa laa pulak.. hahaha. di pintu.. yang menyambut tu.. putih gebus... MrsNor.. kesian dia.. memalam buta mama menerjah ke rumah .. sorry ekkk.. tapi Mrs Nor sempat lagi gorengkan mi.. jamu mama dan famili dengan kuih muih.. sedapppp youu.. anak mama yang tak suka mi pun makan bertambah...memang sedap .. tak bohong...

Tengok sendiri laa kejelitaan MrsNor dan kecantikan rumahnya.. Jeles mama tau... tapi mama rasa Che Mat lagi jeles.. hehehe.. pengsannnnnnn...






5 comments:

MamaFaMi said...

Mama, nanti kalau ada kelapangan, sila la ke blog kita ambil award untuk blog mama yang cantik ni. Dapat 'contractor' baru ke? ^_^

mamazieza said...

Thank you MamaFami.. nanti kita gi amik award dan tag awak tu... kita ni memang slow skit tang tu semua.. tapi biar lambat.. asal lambat..hahha..

Mana ada'contractor' baru... kita tak renovate apa2 pun.. nak mintak soh contractor lama buat dah termalu.. sebab selalu tak bayar khidmat.. huhuhu

kak ina kl (1) said...

memang lama rumah mrs nor tu kan..saya pun tertarik tenguk hiasannya.

Shaz said...

A'a rumah mrs nor tu memang le lawo...

Shaz said...

Ye..ye hiasan umah mrs nor memang lawa...