Sunday, August 23, 2009

Juadah Hari Pertama Ramadhan 2009

Assalamualaikum.. Selamat Berpuasa dan Selamat Bertarawikh.

Kali ni.. mama menyambut puasa dengan anak mama Nadia sekali lagi dimasukkan ke Hospital Pantai kerana demam.. aduhai H1N1.. disebabkan kamu.. pantang demam.. dah risau tak tentu hala..lagi-lagi bila suhu badannya tak mahu turun.. 39.. 40.. 40.2.. adoiii.. sakit kepala mama dibuatnya.. mama pun sebenarnya demam.

Alhamdulillah.. setelah dibuat ujian darah.. hanya sebab demam biasa jerr. tiada sebab lain... Aminnnn

Hari pertama.. kami berbuka dengan Chicken Chop yang simple.. hehehe.. nanti mama tempek resipinya ekkk..sementara tu tgk gambar\ jer laa..itu pun satu jer gambar yang jadi.. tangan menggeletar lapar.. hahahahaah


3 comments:

QueenJah said...

Di doakan semoga semuanya cepat sembuh ya, 39..40..40.2? uh..tinggi tu! banyakkan minum airlah ya. ECPI elok diminum, masa anak akak demam aritu (40), beri ECPI byk2, satu hari jer suhu tinggi, pastu ok, cuma doktor bg cuti lama utk rehat2 jer...

CT Delima said...

salam mama... semoaga mama dan anak mama dilindungi oleh penyakit yang bahaya tu. jaga diri selalu nya mama. walau pun tak sihat, sempat lagi mama masak caya lahhh.

SSS said...

Puan,

Maafkan kami kerana membuat jemputan kepada Puan secara am seperti dibawah:-

Yang berbahagia Dato/Datin/Tuan/Puan/Saudara/Saudari,

Dengan segala hormatnya kami memaklumkan bahawa kami akan melancarkan portal “Satu Sekolah Untuk Semua (SSS)” di

http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com.

Kami menjemput anda untuk melayari laman web tersebut selepas Sambutan Merdeka 12tengahmalam pada 31 Ogos 2009. Anda dipersilakan untuk melayari tab “e-patriot”

(http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com/patriotsinsuppor/)

di mana kami telahpun menyenaraikan laman citra anda di bawah senarai “e-patriot” (“Patriots displaying SSS Logo”). Kami ingin merakamkan rasa penghargaan kami yang tidak terhingga di atas sokongan anda terhadap Kempen SSS ini apabila anda telah mempamirkan logo SSS di laman citra anda. Terima kasih di atas sokongan berterusan anda terhadap Kempen SSS ini.

______________________

It is our honor to inform you that we will be launching "Satu Sekolah Untuk Semua (SSS)" portal at

http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com

Please visit the website after the 12midnite Merdeka celebration on 31 August 2009 and check out the "e-patriot" tab

(http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com/patriotsinsuppor/).

We have listed your blog site under the "e-patriot" list (Patriots displaying SSS Logo). We wish to record our utmost appreciation for your support toward SSS campaign by displaying SSS logo at your blog site. Thank you for your continuous support toward the SSS campaign.


Terima kasih.

Satu Sekolah Untuk Semua