Saturday, April 9, 2011

Mac lagi..

Bukan macIntosh.. bukan McDonald.. tapi Mac went wrong mama.. huhuhu...

Degil yang teramat sangat.. mama masih mencub membuat macaron dgn menggunakan oven Indon.. hmmm hasilnya.. hahahahaha.. terburuk dari ladang..kah.. kah..

Tapi bila diamati.. ada kemajuan.. kaki tak laa bersepah sangat.. dah mula bersopan skit.. hehehe.. atas dia pun dah licin..

nanti laa.. tunggu kerajinan yang akan datang.. hehe



4 comments:

K.Nor said...

bertanduk ada, terjelir pun ada.. tapi satu jer yg nor pasti, mama mmg tak pernah give up!mama mmg hebat, nor tabik tau :) go mama go.. hihi.. smoga lepas ni kali ke9 lak nanti akan menjadi dgn perfect!! insyaallah..

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

tahniah! dah jadi ler tu...janji boleh makan...nampaknya saya jer yg belum ada kekuatan nak buat mac ni...huhuhu....

inahar ali said...

mamaaaaaaa...kiutnye mr.mac mama nih..nakal lak tu..siap main jelir2 lidah lagik..muahahaa!!!

MaMa IyTa said...

tabik....kat mama...berkali2 cuba buat mr.mac ni...tk mengalah..iyta ni tk brani nk cuba lg...