Tuesday, May 17, 2011

Blogger.com akan ditutup???

Entah ekkk.... mama baca kat sini.. http://christie-salin.blogspot.com/2011/05/bloggercom-akan-ditutup-pada-jun-2011.html#ixzz1MayBixMq hmm baru nak belajar selok belok.. baru nak pandai skit2.. hahaha.. dah dengar nak kena tutup.. adushhh...

3 comments:

MamaFaMi said...

Ala, bikin gempak je kot ma...
Janganlah tutup dulu... kita tengah in the middle of doing a project ni... kasihanilah daku... ahaks..

chris™ said...

menurut apa yang aku baca di blogger buzz, mesej ini cuma ditujukan buat mereka yang tidak pernah logged in ke akaun blogger mereka sejak dari tahun 2007. menurut nya lagi bagi mereka yang sudah pernah logged in walau sekali dalam tempoh berkenaan, sila abaikan saja mesej tersebut.

Terbaru di blog Aku "Attention Blogger !!! Bertindak Sebelum Anda Terlambat"

mamazieza said...

MamaFaMi - hehehe... dun worry.. be happy.. tu kawan baru kita dah tlg jawab... haa cer ikut apa yang disarankan...


Chris - thanks you sooo much.. izinkan mama share kat fb jugak ya...