Sunday, October 14, 2012

Promo Adam&Hawa.. ooopsss Promo Kelas Roti lerr

KREDIT VIDEO TO
ZAY KRAYZYCAKES

Jommm.. kita buat roti sambil menonton Adam & Hawa.. heheh

7 comments:

MamaFaMi said...

Caaayalah mama....
Semoga kelas mama bertambah maju sebab roti mama memang the best...

Yumna Keyan said...

Mama.. mcm mana nk join class roti? Tgk jadual tapi tak faham. Yumna duk kat nilai 3.

mamazieza said...

Yumna...

buat masa ni mama cuti sat dari buat kelas.. tp bulan 9 nanti ada la kelas di Sungai Buluh.

nanti ada update kat page mama.. Mamazieza ek.. kat situ akan ada tarikh2 kelas yang terbaru.. tp belum buat masa sekarang. Tunggu lepas habis puasa.

thank you...

Anonymous said...

Salam..jadual untuk november dan disember ada kelas tak

mamazieza said...

Salam... jadual untuk november dan disember semua dah penuh..

Anonymous said...

Assalamualaikum..jadual clas membuat roti utk bulan 3 dan 4 ada x? Thank u =)

mamazieza said...

waalaikumsalam..

bulan 3 ada di putrajaya dan kelang.. boleh tgk kat page fb mamazieza ya.. selepas sehari dua ya.. hehe.. sebab mama baru pulang dari umrah.